Δραστηριότητες

Κατασκευές και ανακατασκευές ξενοδοχείων

Η Rose Sky Quality Constructions διαθέτει την τεχνογνωσία και το έμπειρο προσωπικό που χρειάζεται για να αναλάβει την κατασκευή ή την πλήρη ανακαίνιση και ανακατασκευή μιας ξενοδοχειακής μονάδας.

Οι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν στον σχεδιασμό και θα σας προτείνουν ιδέες τόσο για τη λειτουργικότητα και την αισθητική όσο και για σύγχρονες τεχνολογικά λύσεις με στόχο την ασφάλεια και την ενεργειακή εξοικονόμηση.

Ανακαινίσεις

Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίσουμε είναι η προσωπική δέσμευση στο στόχο, ο επαγγελματισμός και ο ενθουσιασμός της δημιουργίας που είναι το κίνητρο για να βρούμε λύσεις ακόμη και στις πιο περίπλοκες συνθήκες και απαιτήσεις.

Σύμβουλος ακινήτων

Διαχειριζόμαστε ένα μεγάλο πορτφόλιο επαγγελματικών ακινήτων, κατοικιών, ξενοδοχείων και οικοπέδων σε όλη την Ελλάδα και σε νησιά όπως η Σαντορίνη, η Κύθνος, η Ζάκυνθος και η Αντίπαρος. Ένα μέρος από αυτά τα ακίνητα μας ανήκουν.

Δείτε μέρος των ακινήτωνΕπικοινωνήστε μαζί μας για να συνεργαστούμε στην αναζήτηση της επένδυσης που επιθυμείτε!

Σχεδίαση και διαμόρφωση χώρων

Ο Γιώργος Χουβαρδάς έχει συνεργαστεί και συνεχίζει να συνεργάζεται με διακεκριμένους αρχιτέκτονες όπως ο Τάσος Ζέππος (Zege Architecture), o Δημήτρης Δημητρίου και ο Στέλιος Αγιοστρατίτης.

Επιβλέψεις έργων

Ο Γιώργος Χουβαρδάς δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών από το 1972 και έχει διακριθεί διοικώντας και κατασκευάζοντας έργα μεγάλου προϋπολογισμού σε διακεκριμένες περιοχές της Αττικής με γνώμονα την ποιότητα και την καινοτομία.

Κατασκευές

Μέχρι σήμερα ο Γιώργος Χουβαρδάς έχει στο ενεργητικό του πάνω από 300.000m2 οικιστικής και επαγγελματικής δόμησης.

Σε μερικά από τα πιο διακεκριμένα έργα περιλαμβάνονται συγκρότημα γραφείων και καταστημάτων στη Λ. Κηφισίας 342 στο Ν.Ψυχικό, οι κατοικίες «Λεοντίδα» στο Λαγονήσι, οι πολυτελείς οικίες στη Θέτιδος & Παξών στο Κεφαλάρι και οι πολυτελείς οικίες στη Δεκελείας 12Α στην Εκάλη.