Σύντομο Ιστορικό και Εταιρικό Προφίλ

Λίγα λόγια για τη RoseSky Quality Constructions

Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της RoseSky Quality Constructions είναι ο Γιώργος Χουβαρδάς. Ο Γιώργος Χουβαρδάς δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών από το 1972 και έχει διακριθεί διοικώντας και κατασκευάζοντας έργα μεγάλου προϋπολογισμού σε διακεκριμένες περιοχές της Αττικής με γνώμονα την ποιότητα και την πρωτοπορία.

Έχοντας διατελέσει χρόνια ως Γενικός Διευθυντής σε μεγάλες κατασκευαστικές του χώρου όπως η Θεμέλια Χουβαρδάς ΑΤΕ, έχει εμπειρία σε μεγάλα επενδυτικά και κατασκευαστικά έργα στην Ελλάδα αλλά και στα Βαλκάνια. Σε μερικά από τα πιο διακεκριμένα έργα περιλαμβάνονται συγκρότημα γραφείων και καταστημάτων στη Λ. Κηφισίας 342 στο Ν.Ψυχικό, οι κατοικίες "Λεοντίδα" στο Λαγονήσι, οι πολυτελείς οικίες στη Θέτιδος & Παξών στο Κεφαλάρι και οι πολυτελείς οικίες στη Δεκελείας 12Α στην Εκάλη.

Μέχρι σήμερα ο Γιώργος Χουβαρδάς έχει στο ενεργητικό του πάνω από 300,000τμ οικιστικής και επαγγελματικής δόμησης. Η εμπειρία και η συσσωρευμένη γνώση στο χώρο σε συνδιασμό με την ποιοτική αναγνώριση, μετουσιώνονται σήμερα στην RoseSky Quality Constructions η οποία χαράζει νέους δρόμους στον τομέα των κατασκευών και συναφών επενδύσεων.

Η RoseSky Quality Constructions δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών, του Real Estate και των ταξιδιωτικών υπηρεσιών. Μεταξύ άλλων προσφέρει επενδυτικές ευκαιρίες σε όλη την Ελλάδα και στη Σαντορίνη.

Ο Γιώργος Χουβαρδάς έχει συνεργαστεί και συνεχίζει να συνεργάζεται με διακεκριμένους αρχιτέκτονες όπως ο Τάσος Ζέππος (Zege Architecture), o Δημήτρης Δημητρίου και ο Στέλιος Αγιοστρατίτης.